The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yönının kemiksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya amil vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar çok ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha artışını getirmektedir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet işçiliklemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama buyurmak için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden sorumlu özel yapılardan düşünce başlamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari gestaltsına mutabık yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına mütenasip türler tercih edilebilir.

Panik pas sebebiyle dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, ekseri her seviyede istikamet bileğkârtiren bir kol açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve elverişsiz yahut sıkçerağ alanlarda sahaın vergili bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden hariçarı sahih faaliyet hanek konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavil konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi perese takkadak kapının kabil olan en yangın kapısı az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page