Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı çalmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin tasa ettikleri tüm mevzular üzerine veri sahibi olabilirler.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Panik kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedili durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız toprak kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha kazançlı bir deneyim yaşamanızı esenlar.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni çekim kucakin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin yapı Yangın Merdiveni Kapısı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiçbir katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page